Over Ons

Bij il Mago delen we onze passie & liefde voor de Italiaanse keuken.

In ons restaurant kunt u bijzondere gerechten eten in een gezellige en ontspannen sfeer. Geniet van een lekker glaasje Italiaanse wijn of bier terwijl wij u mee nemen in wat onze keuken te bieden heeft. Het restaurant biedt plaats aan zestig gasten. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant te huren voor bijvoorbeeld een groeps diner of familiefeest.

Fabio, Priscilla en zijn team verwelkomen u graag voor een onvergetelijke een smaakvolle avond. Beleef de Italiaanse gastvrijheid in een ongedwongen sfeer.

Serving-chef
pic34-free-img
IMG_1135

Het verhaal van Fabio

De in Noord-Italië geboren eigenaar van il Mago, kwam in 1975 als jonge jongen naar Nederland. Het vakmanschap heeft hij geleerd op één van de beste horeca scholen van Italië. In die periode deed hij zijn werkervaring op in Zwitserland. In Nederland aangekomen leerde hij als kleine (15 jarige) jongen pizza’s bakken in het eerste Italiaanse restaurant van Rotterdam (Portofino) en bekwaamd verder in culinaire geneugten van de Italiaanse keuken en werd een allround kok. Na een aantal jaren ervaring als pizzabakker, kok en kelner ontwikkelde hij zichzelf verder met een doel; eigenaar worden van een Italiaans restaurant. Na drie jaar ervaring als bedrijfsleider in een aantal beroemde internationale restaurants in Rotterdam, opent hij in 1988 zijn eerste restaurant in Sliedrecht “il Mago” (de Tovenaar). Het restaurant was al snel beroemd in Alblasserwaard en velen wisten de weg te vinden naar zijn zaak die bekend stond om de heerlijke Italiaanse gerechten.

Nu een aantal jaren verder heeft Fabio besloten een nieuwe uitdaging te zoeken met een verse start in Nootdorp, naast Den Haag. Bij il Mago is alles mogelijk. Alles wordt vers gemaakt met verse ingrediënten en er wordt op een biologisch verantwoorde wijze gekookt door de Italiaanse koks. Fabio en zijn koks ontwikkelden nieuwe specialiteiten en zeer bijzondere gerechten om aan de gast voor te stellen.